Finnish English
  etusivu

  huoneet

  ruokalista

  palvelut

  sijainti

  kuvia

  yhteystiedot

  hinnat
 
Lapinleuku on erinomainen tukikohta niin rauhallista oleilua kaipaavalle kuin Inarijärvellä ja sen ympäristössä retkeilevillekin. Retkikohteita riittää liikuitpa sitten meloen, veneillen, hiihtäen, kelkkaillen tai patikoiden.

Erämaan keskellä sijaitseva Lapinleuku tarjoaa aitiopaikan sekä keskiyön auringon että revontulien tarkkailuun.

Veneilijöille meillä on hyvät veneenlasku- ja laituripaikat. Kesällä vuokraamme vieraillemme soutuveneitä vaikkapa kalasteluun. Talvisin vuokraamme lumikenkiä ja pilkkivarusteita. Vuokrattavissa ovat myös puulämmitteinen rantasauna sekä päärakennuksen sähkösauna.

Lyhyille retkille lähimaastoon tai järvelle voi tiedustella meiltä mahdollisuuksia opaspalveluihin. Maksullisia opas- ja kuljetuspalveluja järjestävät myös paikalliset yhteistyökumppanimme. Omatoimisille liikkujille Inarijärven hyvä autiotupaverkosto luo edellytykset pidemmillekin retkille.

Erikoisuutemme on 40 asiakaspaikan yökerho, joka on rakennettu perinteisen turvekammin mallin mukaan. Lattialämmitetty kammi soveltuu ympäri vuoden myös juhla- ja kokoustilaksi. Sekä hotellin ravintolassa että kammissa on A-oikeudet.

Pihapiirissä on hyvät pysäköintipaikat lämmityspistokkeineen. Halutessasi voit katsella TV:tä ravintolasalissa. Langaton internet-yhteys on käytettävissäsi maksutta.


© 2015